Advertisement

Mislim Na Tebe / Mislim Na Tebe : 1 year ago1 year ago.

Mislim Na Tebe / Mislim Na Tebe : 1 year ago1 year ago.. Myslím na tebe s tebou i bez tebe a světlo na úsvitě vystoupí před tebou se skloní a hudba: U sklenice piva sedim a zivam myslim na tebe trochu me zebe myslim na tebe. On je veran, njemu verna sam ja al' tebi sam vernija sto me ljubi kad. 1 year ago1 year ago. Dobrou noc a sladké snění a usínej beze chvění.

On je veran njemu verna sam ja al' tebi sam vernija. Myslím na jediného človíčka, kterému patří tato básnička. Volim te i puno mi nedostaješ, imaj milosti prema meni, i vrati se pre nego što počne i da. Jsem pro tebe něco extra? Samo da te obavestim…mislim na tebe!

Ne Mislim Na Tebe By The Karambol On Amazon Music Amazon Com
Ne Mislim Na Tebe By The Karambol On Amazon Music Amazon Com from m.media-amazon.com
Mislim na tebe… i slutnja me mori, da tebe više nema, dali mi to dolazi pjesma sa sjevera! Пока ты не достигнешь света. Kada mislim na tebe, sunce jače sija i život je lakši! Volim te i puno mi nedostaješ, imaj milosti prema meni, i vrati se pre nego što počne i da. R:zajímá mě, myslíš na mě? R:zajímá mě, myslíš na mě? On je veran, njemu verna sam ja al' tebi sam vernija sto me ljubi kad. Mislim na tebe, iako si daleko, uvek si tu, u mom srcu, i svaki njegov otkucaj zvuči baš kao slova tvoga imena.

R:zajímá mě, myslíš na mě?

Misliti na tebe i nije tako lako kao što misliš, jer kad mislim na tebe ja ne mogu ništa drugo da radim! Mislim na tebe kad je noc, kad je dan dok se umivam tu tvoja slika je mislim na tebe ulazis mi u san cak i moja senka misli na tebe. R:zajímá mě, myslíš na mě? Mislim na tebe ulaziš mi u san čak i moja senka misli na tebe. Mislim na tebe… i slutnja me mori, da tebe više nema, dali mi to dolazi pjesma sa sjevera! On je veran, njemu verna sam ja al' tebi sam vernija sto me ljubi kad. Read or print original myslim na tebe lyrics 2020 updated! 1 year ago1 year ago. Mislim na tebe kad je noć kad je dan dok se umivam tu tvoja slika je. U sklenice piva sedím a zívám myslím na tebe trochu mě zebe. Mislim na tebe, iako si daleko, uvek si tu, u mom srcu, i svaki njegov otkucaj zvuči baš kao slova tvoga imena. Myslím na jediného človíčka, kterému patří tato básnička. V rohu studenti píšou petici místní opilci se vytrácí do noci dědci si bryndají pivo na kabát venku prší, chce se.

U sklenice piva sedím a zívám myslím na tebe trochu mě zebe. Myslím na tebe s tebou i bez tebe a světlo na úsvitě vystoupí před tebou se skloní a rozezní se zvony když duše tělo opouští. V rohu studenti pisou petice. On je veran njemu verna sam ja al' tebi sam vernija. Volim te i puno mi nedostaješ, imaj milosti prema meni, i vrati se pre nego što počne i da.

Mislim Na Tebe Mudrolije
Mislim Na Tebe Mudrolije from mudrolije.org
Mistni opilci se vytraci do. Myslím na tebe s tebou i bez tebe a světlo na úsvitě vystoupí před tebou se skloní a hudba: On je veran njemu verna sam ja al' tebi sam vernija. Misliti na tebe i nije tako lako kao što misliš, jer kad mislim na tebe ja ne mogu ništa drugo da radim! Myslím na tebe s tebou i bez tebe a světlo na úsvitě vystoupí před tebou se skloní a rozezní se zvony když duše tělo opouští. Mislim na tebe… i slutnja me mori, da tebe više nema, dali mi to dolazi pjesma sa sjevera! U sklenice piva sedim a zivam myslim na tebe trochu me zebe myslim na tebe. 1 year ago1 year ago.

Mislim na tebe ulaziš mi u san čak i moja senka misli na tebe.

R:zajímá mě, myslíš na mě? Mistni opilci se vytraci do. V rohu studenti píšou petici místní opilci se vytrácí do noci dědci si bryndají pivo na kabát venku prší, chce se. U sklenice piva sedím a zívám myslím na tebe trochu mě zebe. U sklenice piva sedim a zivam myslim na tebe trochu me zebe myslim na tebe. V rohu studenti pisou petice. Misliti na tebe i nije tako lako kao što misliš, jer kad mislim na tebe ja ne mogu ništa drugo da radim! Myslím na tebe s tebou i bez tebe a světlo na úsvitě vystoupí před tebou se skloní a rozezní se zvony když duše tělo opouští. Myslím na tebe s tebou i bez tebe a světlo na úsvitě vystoupí před tebou se skloní a hudba: Read or print original myslim na tebe lyrics 2020 updated! Myslím na jediného človíčka, kterému patří tato básnička. 1 year ago1 year ago. On je veran, njemu verna sam ja al' tebi sam vernija sto me ljubi kad.

R:zajímá mě, myslíš na mě? Volim te i puno mi nedostaješ, imaj milosti prema meni, i vrati se pre nego što počne i da. Mistni opilci se vytraci do. Jsem pro tebe něco extra? Misliti na tebe i nije tako lako kao što misliš, jer kad mislim na tebe ja ne mogu ništa drugo da radim!

Mislim Na Tebe
Mislim Na Tebe from image.slidesharecdn.com
Ne, fakt mě to zajímá. V rohu studenti pisou petice. Mislim na tebe… i misli mi postaju grobnica ledena, zar stvarnost je meni tako daleka On je veran njemu verna sam ja al' tebi sam vernija. Mislim na tebe kad je noc, kad je dan dok se umivam tu tvoja slika je mislim na tebe ulazis mi u san cak i moja senka misli na tebe. On je veran, njemu verna sam ja al' tebi sam vernija sto me ljubi kad. Samo da te obavestim…mislim na tebe! Jsem pro tebe něco extra?

Zavři broučku očka, myslí na tebe tvoje kočka.

Samo da te obavestim…mislim na tebe! Ne, fakt mě to zajímá. You sklenice piva / sedim a you sklenice piva sedim a zivam myslim na tebe trochu me zebe v rohu studenti pisou. Mislim na tebe kad je noc, kad je dan dok se umivam tu tvoja slika je mislim na tebe ulazis mi u san cak i moja senka misli na tebe. Myslím na tebe s tebou i bez tebe a světlo na úsvitě vystoupí před tebou se skloní a rozezní se zvony když duše tělo opouští. U sklenice piva sedim a zivam myslim na tebe trochu me zebe myslim na tebe. Mislim na tebe, iako si daleko, uvek si tu, u mom srcu, i svaki njegov otkucaj zvuči baš kao slova tvoga imena. Mislim na tebe ulaziš mi u san čak i moja senka misli na tebe. Ne, fakt mě to zajímá. Jsem pro tebe něco extra? Read or print original myslim na tebe lyrics 2020 updated! R:zajímá mě, myslíš na mě? 1 year ago1 year ago.

V rohu studenti pisou petice misli. Jsem pro tebe něco extra?

Posting Komentar

0 Komentar