Advertisement

Μίλτος Τεντόγλου / Xrysos O Megalos Miltos Tentogloy Vids Gazzetta / Εξαιρετικός ο μίλτος τεντόγλου στα.

Μίλτος Τεντόγλου / Xrysos O Megalos Miltos Tentogloy Vids Gazzetta / Εξαιρετικός ο μίλτος τεντόγλου στα.. Η κίνηση του χρυσού μίλτου τεντόγλου για τα θύματα των πυρκαγιών, που συγκίνησε τους πάντες! Σοκάρει ο προπονητής του τεντόγλου: Με το χρυσό μετάλλιο από τους άντρες στην τσέπη, ο πρωταθλητής ευρώπης, μίλτος τεντόγλου, κατέβηκε στους αγώνες κάτω των 23 ετών στο γκέλβε. Ο μίλτος τεντόγλου προκρίθηκε στον τελικό του άλματος εις μήκος στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο. Σε ρυθμό προπόνησης, ο έλληνας πρωταθλητής.

I just keep moving forward. Πέρασε στον τελικό με άλμα 8.22 ο μίλτος τεντόγλου και εντυπωσίασε. Ο μίλτος τεντόγλου ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα για δεύτερο συνεχή αγώνα, στο ξεκίνημα της εφετινής περιόδου, ο μίλτος τεντόγλου έδειξε σταθερός. Ο μίλτος τεντόγλου έφερε στη χώρα μας το πρώτο ευρωπαϊκό μετάλλιο του ελληνικού στίβου μετά την έξαρση της πανδημίας (φωτ. .ο μίλτος τεντόγλου που εξασφάλισε μια θέση για τον τελικό της δευτέρας στο άλμα εις μήκος.

Xrysos O Megalos Miltos Tentogloy Vids Gazzetta
Xrysos O Megalos Miltos Tentogloy Vids Gazzetta from www.gazzetta.gr
Επική ήταν η εμφάνιση του μίλτου τεντόγλου κατά την παρουσίασή του για τον τελικό του μήκους δείτε το βίντεο με την παρουσίαση και το σόου του μίλτου τεντόγλου πριν «πετάξει» στα 8,41μ. Τέλειο άλμα από τον μίλτο τεντόγλου ο οποίος έφτασε στα 8,21 μέτρα επιβεβαιώνοντας ότι είναι αναπαραγωγη σε εξελιξη: Πέρασε στον τελικό με άλμα 8.22 ο μίλτος τεντόγλου και εντυπωσίασε. Ο μίλτος τεντόγλου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους ολυμπιακούς αγώνες και έγινε ο πρώτος άνδρας στην ιστορία του ελληνικού στίβου μετά τον κώστα τσικλητήρα που ανεβαίνει στο βάθρο στα. Στα 21 του έχει πετύχει όσα δεν μπόρεσαν άλλοι σπουδαίοι αθλητές σε. «φέτος έχουμε κάνει 25 pcr τεστ, από εξήντα ευρώ. Ο μίλτος τεντόγλου προσγειώθηκε στα 8,41μ. Με το χρυσό μετάλλιο από τους άντρες στην τσέπη, ο πρωταθλητής ευρώπης, μίλτος τεντόγλου, κατέβηκε στους αγώνες κάτω των 23 ετών στο γκέλβε.

Τέλειο άλμα από τον μίλτο τεντόγλου ο οποίος έφτασε στα 8,21 μέτρα επιβεβαιώνοντας ότι είναι αναπαραγωγη σε εξελιξη:

Ο μίλτος τεντόγλου με το τελευταίο άλμα του προσγειώθηκε στα 8,41μ. Ο μίλτος τεντόγλου ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί, μετά τη μυθική εμφάνισή του στο άλμα εις μήκος των ολυμπιακών αγώνων και έκανε τον εθνικό ύμνο να ακουστεί για δεύτερη φορά. «ήθελα μια κορύφωση φέτος!» | νεα μεγαλη επιτυχια και πανελληνιο ρεκορ απο μιλτο τεντογλου. Ο μίλτος τεντόγλου προσγειώθηκε στα 8,41μ. Η κίνηση του χρυσού μίλτου τεντόγλου για τα θύματα των πυρκαγιών, που συγκίνησε τους πάντες! Με μια απίθανη πτήση στο έκτο και τελευταίο άλμα του ο μίλτος τεντόγλου προσγειώθηκε στα 8,41 μέτρα και σήκωσε την ελληνική. Ο μίλτος τεντόγλου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους ολυμπιακούς αγώνες και έγινε ο πρώτος άνδρας στην ιστορία του ελληνικού στίβου μετά τον κώστα τσικλητήρα που ανεβαίνει στο βάθρο στα. Σε ρυθμό προπόνησης, ο έλληνας πρωταθλητής. Ο μίλτος τεντόγλου έφερε στη χώρα μας το πρώτο ευρωπαϊκό μετάλλιο του ελληνικού στίβου μετά την έξαρση της πανδημίας (φωτ. Εξαιρετικός ο μίλτος τεντόγλου στα. «ευχαριστώ την κοπέλα μου που μου σπάει τα νεύρα κι έρχομαι τσιτωμένος στους αγώνες» (vid). Χρυσός ολυμπιονίκης ο μίλτος τεντόγλου. I just keep moving forward.

Ο μίλτος τεντόγλου προσγειώθηκε στα 8,41μ. I just keep moving forward. Ο μίλτος τεντόγλου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους ολυμπιακούς αγώνες και έγινε ο πρώτος άνδρας στην ιστορία του ελληνικού στίβου μετά τον κώστα τσικλητήρα που ανεβαίνει στο βάθρο στα. Πρωτιά για τεντόγλου στο diamond league του μονακό! Με μια απίθανη πτήση στο έκτο και τελευταίο άλμα του ο μίλτος τεντόγλου προσγειώθηκε στα 8,41 μέτρα και σήκωσε την ελληνική.

Ipic2vq3iufjnm
Ipic2vq3iufjnm from www.newsit.gr
Ο μίλτος τεντόγλου άνοιξε τον χορό των μεταλλίων για την ελλάδα στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου με το χρυσό το οποίο είναι το δεύτερο για τον 21χρονο αθλητή. Ο μίλτος τεντόγλου ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα για δεύτερο συνεχή αγώνα, στο ξεκίνημα της εφετινής περιόδου, ο μίλτος τεντόγλου έδειξε σταθερός. Με το χρυσό μετάλλιο από τους άντρες στην τσέπη, ο πρωταθλητής ευρώπης, μίλτος τεντόγλου, κατέβηκε στους αγώνες κάτω των 23 ετών στο γκέλβε. Ένα παλικάρι 23 ετών από τα γρεβενά, ο μίλτος τεντόγλου, κατάφερε να γράψει χρυσή ιστορία στο μήκος, στο μακρινό τόκιο. Μίλτος τεντόγλου, από το πάθος του παρκούρ στο άλμα εις μήκος και στην κορυφή της ευρώπης. Σοκάρει ο προπονητής του τεντόγλου: Η κίνηση του χρυσού μίλτου τεντόγλου για τα θύματα των πυρκαγιών, που συγκίνησε τους πάντες! «ήθελα μια κορύφωση φέτος!» | νεα μεγαλη επιτυχια και πανελληνιο ρεκορ απο μιλτο τεντογλου.

Σε ρυθμό προπόνησης, ο έλληνας πρωταθλητής.

Πέρασε στον τελικό με άλμα 8.22 ο μίλτος τεντόγλου και εντυπωσίασε. «φέτος έχουμε κάνει 25 pcr τεστ, από εξήντα ευρώ. Ένα παλικάρι 23 ετών από τα γρεβενά, ο μίλτος τεντόγλου, κατάφερε να γράψει χρυσή ιστορία στο μήκος, στο μακρινό τόκιο. Ο μίλτος τεντόγλου άνοιξε τον χορό των μεταλλίων για την ελλάδα στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου με το χρυσό το οποίο είναι το δεύτερο για τον 21χρονο αθλητή. Ο μίλτος τεντόγλου ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί, μετά τη μυθική εμφάνισή του στο άλμα εις μήκος των ολυμπιακών αγώνων και έκανε τον εθνικό ύμνο να ακουστεί για δεύτερη φορά. Πρωτιά για τεντόγλου στο diamond league του μονακό! Τέλειο άλμα από τον μίλτο τεντόγλου ο οποίος έφτασε στα 8,21 μέτρα επιβεβαιώνοντας ότι είναι αναπαραγωγη σε εξελιξη: Ο μίλτος τεντόγλου προκρίθηκε στον τελικό του άλματος εις μήκος στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο. Στο τελευταίο του άλμα και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο μήκος των ολυμπιακών αγώνων του τόκιο. «ήθελα μια κορύφωση φέτος!» | νεα μεγαλη επιτυχια και πανελληνιο ρεκορ απο μιλτο τεντογλου. Ο τελικός του μήκους εξελίχθηκε σε θρίλερ καθώς ο έλληνας αθλητής κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση στην τελευταία του προσπάθεια. Η κίνηση του χρυσού μίλτου τεντόγλου για τα θύματα των πυρκαγιών, που συγκίνησε τους πάντες! Με μια απίθανη πτήση στο έκτο και τελευταίο άλμα του ο μίλτος τεντόγλου προσγειώθηκε στα 8,41 μέτρα και σήκωσε την ελληνική.

Stoiximan/adidas/cardlink athlete •i have won every european title • silver u20 world championships. Ο μίλτος τεντόγλου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους ολυμπιακούς αγώνες και έγινε ο πρώτος άνδρας στην ιστορία του ελληνικού στίβου μετά τον κώστα τσικλητήρα που ανεβαίνει στο βάθρο στα. Ο μίλτος τεντόγλου ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί, μετά τη μυθική εμφάνισή του στο άλμα εις μήκος των ολυμπιακών αγώνων και έκανε τον εθνικό ύμνο να ακουστεί για δεύτερη φορά. Ο μίλτος τεντόγλου έφερε στη χώρα μας το πρώτο ευρωπαϊκό μετάλλιο του ελληνικού στίβου μετά την έξαρση της πανδημίας (φωτ. Ο μίλτος τεντόγλου άφησε αρκετά εκατοστά πίσω του το όριο πρόκρισης που είχε τεθεί και πέρασε στον τελικό του μήκους, στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο.

O Miltos Tentogloy Stefthke Prwta8lhths Eyrwphs Karfitsa Gr
O Miltos Tentogloy Stefthke Prwta8lhths Eyrwphs Karfitsa Gr from www.karfitsa.gr
Και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο μήκος των ολυμπιακών αγώνων του τόκιο. O μίλτος τεντόγλου είχε σημειώσει μία εξαιρετική επίδοση λίγους μήνες πριν τους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο. Ο μίλτος τεντόγλου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους ολυμπιακούς αγώνες και έγινε ο πρώτος άνδρας στην ιστορία του ελληνικού στίβου μετά τον κώστα τσικλητήρα που ανεβαίνει στο βάθρο στα. Η κίνηση του χρυσού μίλτου τεντόγλου για τα θύματα των πυρκαγιών, που συγκίνησε τους πάντες! Μια πόλη όπου πριν 30 χρόνια (παρά… 28 ημέρες), δύο αμερικανοί στο. .ο μίλτος τεντόγλου που εξασφάλισε μια θέση για τον τελικό της δευτέρας στο άλμα εις μήκος. Σοκάρει ο προπονητής του τεντόγλου: I just keep moving forward.

Ο μίλτος τεντόγλου ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί, μετά τη μυθική εμφάνισή του στο άλμα εις μήκος των ολυμπιακών αγώνων και έκανε τον εθνικό ύμνο να ακουστεί για δεύτερη φορά.

Τέλειο άλμα από τον μίλτο τεντόγλου ο οποίος έφτασε στα 8,21 μέτρα επιβεβαιώνοντας ότι είναι αναπαραγωγη σε εξελιξη: Ο νέος πρωταθλητής ευρώπης ασχολήθηκε τυχαία με τον στίβο λίγο πριν γίνει 15 ετών. Πέρασε στον τελικό με άλμα 8.22 ο μίλτος τεντόγλου και εντυπωσίασε. Ο τελικός του μήκους εξελίχθηκε σε θρίλερ καθώς ο έλληνας αθλητής κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση στην τελευταία του προσπάθεια. Μια πόλη όπου πριν 30 χρόνια (παρά… 28 ημέρες), δύο αμερικανοί στο. Όπως αναφέρθηκε στην ερτ, ο τεντόγλου έκανε μια εξαιρετική προσπάθεια με άλμα στα 8,22 μέτρα. Επική ήταν η εμφάνιση του μίλτου τεντόγλου κατά την παρουσίασή του για τον τελικό του μήκους δείτε το βίντεο με την παρουσίαση και το σόου του μίλτου τεντόγλου πριν «πετάξει» στα 8,41μ. Η κίνηση του χρυσού μίλτου τεντόγλου για τα θύματα των πυρκαγιών, που συγκίνησε τους πάντες! «ήθελα μια κορύφωση φέτος!» | νεα μεγαλη επιτυχια και πανελληνιο ρεκορ απο μιλτο τεντογλου. Προκρίθηκε τον τελικό του παγκοσμίου πρωταθλήματος στίβου! Ξεκίνησε το στίβο σε ηλικία 15 ετών έπειτα από παρότρυνση του πρώτου προπονητή του, βαγγέλη παπανίκου, ο οποίος τον είδε σε αγώνες παρκούρ και κατάλαβε ότι ο αθλητής διαθέτει μεγάλη αλτικότητα. Έγινε ο πρώτος άνδρας μετά τον κώστα. Με έναν επικό τρόπο, ο μίλτος τεντόγλου χάρισε στην ελλάδα το δεύτερο χρυσό μετάλλιο στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο.

Posting Komentar

0 Komentar